Ik zoek ondersteuning

 

Sporten, de stad en openbaar vervoer dichtbij.....

Spreken bovenstaande dingen jou aan, dan is wonen bij Familiehuis 't Lingeveld misschien iets voor jou. Wij wonen precies tussen Arnhem en Elst in. Hierdoor vind je links van ons het centrum van Elst en rechts bijvoorbeeld de voetbalvereniging 'De Arnhemse Boys' en trein-/busstation Arnhem Zuid.

Het Familiehuis staat op een groot perceel, waardoor er ook voldoende ruimte is voor dieren, natuur en privacy. Binnen is er een zeer ruime en gezellige huiskamer waar men elkaar kan treffen. Daarnaast beschikt iedere bewoner over een studio met een eigen keuken en badkamer. Eten kan bijvoorbeeld samen, maar hoeft natuurlijk niet. Dus ben je ook gesteld op af en toe wat rust, dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Lijkt het je leuk om eens bij ons te komen kijken, of ben je benieuwd of er een plekje vrij is, neem dan contact met ons op door een bericht te sturen of door ons even te bellen.

 

Momenteel hebben wij plaats voor acht bewoners. Wij zijn gestart op 1 september 2018. Heb je vragen, of wil je je aanmelden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer.